LIIKUNTA

LIIKUNTAHAASTE

PDF-tiedostoLiikuntahaaste 2021.pdf (168 kB)
Nyt kaikki liikkumaan 1.3.-30.4. EKL:n yhdistysten välinen liikuntahaastekampanja järjestetään tänäkin vuonna.  Liiku sinäkin oman kuntosi ja yhdistyksemme sijoittumisen puolesta!!! Katso lisää tietoja kampanjasta painamalla yllä olevaa linkkiä

 

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä päätti voimassa olevien koronarajoitusten ja suositusten voimassaolon jatkamisesta 30.4.2021 saakka. 

Ajantasaista tietoa voit katsoa myös kaupungin liikuntapalveluista alla olevasta linkistä

Seniorit | espoo.fi

Kaikki Espoon kaupungin kevätkauden ohjatut liikuntaryhmät sisä- ja ulkotiloissa on siis edelleen keskeytetty ja liikuntatilat esim. uimahallit ja kuntosalit suljettu.
Espoon kaupungin sivulta www.espoo.fi/omatoimiliikunta löytyy paljon ja monipuolisesti maksuttomia virtuaalipalveluita, liikuntavinkkejä ja linkit taas LIVE jumppiin senioreille, jotka toteutetaan yhteistyössä Fressi TV:n ja Vantaan kaupungin kanssa. Sivun tarjonta on todella monipuolista kannattaa katsoa!

Alla esimerkkejä siitä, mistä myös löytyy vinkkejä ja ohjeita päivän piristykseksi.

FressiTV | Fressi esim. 11.1. alkaen (paina rivin alun linkkiä, niin pääset sivuille)
ma ja ke klo 13.00-13.30 LIVE-tuolijumppa / ohjaus Espoon liikuntapalvelut
ma ja ke klo 13.35-14.05 LIVE-kehonhuolto ja tasapaino / Espoon liikuntapalvelut

Vantaan kaupungin virtuaalijumpat 11.1. alkaen / ohjaus Vantaan kaupungin liikunnan palvelualue. TÄSTÄ linkistä pääset katsomaan ja kokeilemaan
 

Televisiossa:

YLE:n tv-kanavalla 2 MAANANTAISTA PERJANTAIHIN klo 8.50 ja 12.50  kymmenen minuutin jumppa, joka sopii myös meille. Alla olevasta linkistä pääset Yle-areenan liikunta-sivulle, josta voit netissä katsoa jumppia myös muina aikoina.

Jumppahetki | TV | Areena | yle.fi

Koti TV  Kanava näkyy antenniverkossa kanavapaikalla 33

Koti TV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä joka arkipäivä klo 11–13.

 

Muuta:

METSÄMAAN KENTÄN VIERESSÄ on uusi kuntoliikuntapaikka hienoine telineineen. Kannattaa tutustua. 

Pysytään terveinä ja liikutaan, niin kesästä tulee mukavampi!